Put it to the test – vleesvervangers 2

Mega enthousiast word ik ervan! Steeds vaker zie en hoor ik dat mensen (vaker) vegetarisch eten. Ik eet inmiddels ruim 5 jaar vegetarisch en heb mijn weg hierin gevonden, maar ik begrijp als geen ander dat het op het begin een beetje overweldigend kan zijn wat betreft het kiezen van een vleesvervanger.. Al helemaal wanneer je een fanatiek sporter bent..
Vaak maken mensen zich zorgen over voldoende eiwitten binnenkrijgen als vegetariër.. Persoonlijk haal ik veel van mijn eiwitten uit bonen, bladgroenten, kikkererwten, noten e.d. maar zo af en toe wil ik voor het gemak nog wel een vega burger nemen. Toen ik overstapte van het eten van vlees naar vega, kwamen deze voor mij als een redder in nood. In deze series ga ik iedere 2 weken 3 ‘vleesvervangers’ voor je testen. Ik zal onder andere letten op textuur, smaak, prijs, voedingswaarden (ja ook eiwitten!) en een algeheel punt. Ik hoop de mensen die interesse hebben in vegetarisch eten te helpen ‘the good from the bad’ te onderscheiden, wat betreft vleesvervangers. Dit is mijn tweede blog over dit onderwerp. Check it out!burgersweek2