Fresh Start!

Fresh start! is een 6 weken voedingsplan waarbij je je lichaam en mind weer even kunt kickstarten begin 2019.
Het is er op gericht om af te vallen, maar wel op een lekkere en verantwoorde manier 🙂

Je gaat aan de slag met een programma waarbij je wekelijks nieuwe dagschema’s en boodschappenlijstjes ontvangt. 
Met behulp van deze schema’s leer je gevarieerd, genoeg en lekker, doch verantwoord te eten. We zullen elkaar iedere 2 weken face to face spreken en hiermee blijft de motivatie hoog. De progressie wordt genoteerd en deze is terug te vinden in een handige app, die bij dit programma hoort. In deze app zijn ook je menu’s, de boodschappenlijstjes, voedingsnieuwtjes en een caloriechecker te vinden. Super handig dus!
Voor meer informatie hierover.. klik hier

Ik kan je vertellen dat 9 van de 10 mensen die bij me komen, weg gaan met een plan waarbij ze méér mogen eten.. maar ze vallen allemaal af en voelen zich vele malen fitter!

Het voedingsplan kost 149euro. Dit bedrag wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit jouw zorgverzekering. Dieetadvies van een erkende diëtiste valt onder de basiszorg. Je hebt recht op 3 uur per jaar dieetadvies. Omdat het in de basisverzekering valt, zul je wel rekening moeten houden met het eigen risico. 
Voor meer informatie hierover.. klik hier

Meer informatie of aanmelden kan via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@colourfoods.nl