Ervaringen

nynDeze mooie dame straalt weer!
Toen ze voor het eerst bij me op consult kwam, had ze een erg onregelmatig eetpatroon. Met regelmatig als ‘snack’ laat op de avond een pizza😂 Dat is iets waar we nu nog steeds om lachen. Door de juiste voedingsmiddelen en een regelmatig eetpatroon is ze niet alleen 6kg afgevallen, maar voelt ze zich ook fitter en energieker


faraDeze topper baalde van de overgebleven zwangerschspskilo’s. Tijdens onze samenwerking gingen we op zoek naar balans in een drukke dagen als moeder van 2 kleintjes, parttime werken en je lichaam gezond voeden. Ze voelt zich al stukken beter en is heel blij met wat ze al heeft bereikt


jantien

Midden juni ontmoette ik deze leuke meid. Altijd een fanatieke sporter geweest en kwam daarom weg met wat extra redbulletjes, ijs en chips.
Toen door corona het sporten stil kwam te liggen, maar het ongezonde eten doorging, merkte ze dit direct aan haar lijf. Dat was voor haar de aanleiding om bij me aan de bel te trekken.
Maar ik zag meer..
ik zag een meid die totaal geen structuur/grip had op haar eetpatroon door onregelmatige werktijden en iemand die pas net begon met verse maaltijden bereiden. We gingen samen aan de slag en binnen no time pikte ze alles op en bereikte ze topresultaten. Resultaten waarvan ze niet eens wist dat ze ze wou! Regelmatiger stoelgang, veel meer en stabielere energie en als kers op de taart gewichtsverlies


teun‘Zeven weken geleden meldde ik me bij Gian. Ik wilde graag afvallen, en ik was benieuwd of ik door mijn voeding aan te passen minder last zou hebben van brandend maagzuur, waar ik dagelijks maagremmers voor slik.

Samen hebben we gekeken naar mijn voedingspatroon. Hierbij keek Gian niet alleen naar wat ik at, maar ook hoe vaak en op welke momenten van de dag. In plaats van 3 keer per dag moest ik 6 keer op een dag eten. Geen rare producten, maar gewoon dagelijkse kost in gezonde porties.

Ik kreeg een weekmenu met een app en een boodschappenlijst. Dat was in het begin erg wennen, maar Gian keek elke week hoe mijn lichaam reageerde op het nieuwe dieet. Na een paar weken begon ik echt verschil te merken.

Inmiddels zit ik op mijn streefgewicht en voel ik me veel fitter. Mijn energieniveau is veel constanter gedurende de dag en ik merk dat ik ook veel minder spierpijn heb na het sporten. Misschien nog wel het mooiste resultaat is dat ik nu veel minder last heb van maagzuur.

Bedankt Gian!’


kiraEen tijdje terug heb ik deze leuke veertien jarige meid mogen helpen naar een gezondere en fittere leefstijl. Met de week zag ik haar houding positief veranderen en het was echt een plezier om met haar te werken


Girl, 53

karen

Deze harde werkster zag ik eind januari voor het eerst. Haar eetpatroon was eenzijdig en uiterst beperkt. Na het vele diëten waren er nog maar weinig producten die door haar strenge selectie kwamen.
We hebben samen flink gewerkt aan een gezonder en gevarieerder eetpatroon. Ze eet nu veel meer dan voorheen (maar anders) en voelt zich energieker en lekker in haar vel


Girl, 28

jenny

Megatrots ben ik op deze powerchick!💪 Niet alleen haalt ze d’r examens even en krijgt ze privé een hoop te verduren.. ze wint haar energie terug, valt 14kg af en voelt zich weer zelfverzekerd🤩 Je maakt mijn werk een feestje


Alex, 20

Voor de tweede keer begeleid door Gian. Super begeleiding en er wordt goed gekeken naar je beginsituatie en je doelen om zo het beste plan te maken voor de het juiste resultaat. Ook houdt ze rekening met eventuele voorkeuren.


Angela, 27

Zo…3 maandjes verder..

De afgelopen jaren ben ik flink wat kilo’s aangekomen, was vaak moe en had altijd zin in suiker.
Ik ben verschillende keren begonnen aan een dieet; met shakes, koolhydraatarm etc.
Best effectief, maar na 1 a 2 maanden ben je die shakes of groentes wel zat. Al snel komen die oude eetgewoonten terug en kom je dubbel zoveel aan.

Via familieleden ben ik bij Gian terecht gekomen.Gelukkig geen dieet, maar een verandering van mijn eetgewoonten. Gewoon normaal eten…Ik kreeg een schema mee en boodschappenlijst. Elke dag wordt uitgebreid beschreven wat je moet eten. Mocht er een keer iets tussen zitten wat je niet lust, is dit aan te passen.Ik mocht zelfs méér eten en lekker gevarieerd! Dit is ontzettend goed vol te houden en ik voel me een stuk fitter! Zonder moeite dus afvallen.
Na 3 maanden ben ik al 5 kilo afgevallen!!

Gian, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding!!


Mikkenie, 71

mikkenie

Deze topper heeft het echt goed gedaan! Ze heeft hard gewerkt om haar stofwisseling weer optimaal te krijgen, na een lange tijd van weinig eten. Dit hebben we gedaan door regelmaat en volume (ja, meer eten) in haar voedingspatroon toe te passen. Ze is nu energieker en flink wat gewicht kwijt!


Jacqueline, 61

“ik kwam bij jou om weer gewoon volgens de schijf van 5 te kunnen eten zonder aan te komen en geen hongergevoel te hebben en dat is gelukt! Het was een hele leuke ervaring, goede begeleiding en op een leuke manier samengesteld!”


Karin, 58

Dit is één van mijn powerladies! Karin kwam bij mij met een heel rugzakje aan zowel fysieke als emotioneel zware tijden. Ze heeft gestoeid met tijden van depressie, een eetstoornis en een te hoog cholesterol.

karin heckersNa tal van diëten en een stijgend nummer op de weegschaal, zat Karin met haar handen in haar haar. Karin en ik besloten samen aan de slag te gaan met een nieuw voedingspatroon zonder al te veel restricties en met de focus op micronutriënten en goede begeleiding. Ik gaf haar inzicht in haar huidige voeding en we hebben aanpassingen gemaakt waar dat nodig was. Met alle inzet van Karin en een beetje hulp van mij, heb ik haar zelfvertrouwen omhoog zien schieten! Karin, ga zo door en je zult je persoonlijke doel snel behalen! Je bent een topper:D