Ervaringen

Alex, 20

Voor de tweede keer begeleid door Gian. Super begeleiding en er wordt goed gekeken naar je beginsituatie en je doelen om zo het beste plan te maken voor de het juiste resultaat. Ook houdt ze rekening met eventuele voorkeuren.


Angela, 27

Zo…3 maandjes verder..

De afgelopen jaren ben ik flink wat kilo’s aangekomen, was vaak moe en had altijd zin in suiker.
Ik ben verschillende keren begonnen aan een dieet; met shakes, koolhydraatarm etc.
Best effectief, maar na 1 a 2 maanden ben je die shakes of groentes wel zat. Al snel komen die oude eetgewoonten terug en kom je dubbel zoveel aan.

Via familieleden ben ik bij Gian terecht gekomen.Gelukkig geen dieet, maar een verandering van mijn eetgewoonten. Gewoon normaal eten…Ik kreeg een schema mee en boodschappenlijst. Elke dag wordt uitgebreid beschreven wat je moet eten. Mocht er een keer iets tussen zitten wat je niet lust, is dit aan te passen.Ik mocht zelfs méér eten en lekker gevarieerd! Dit is ontzettend goed vol te houden en ik voel me een stuk fitter! Zonder moeite dus afvallen.
Na 3 maanden ben ik al 5 kilo afgevallen!!

Gian, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding!!


Mikkenie, 71

mikkenie

Deze topper heeft het echt goed gedaan! Ze heeft hard gewerkt om haar stofwisseling weer optimaal te krijgen, na een lange tijd van weinig eten. Dit hebben we gedaan door regelmaat en volume (ja, meer eten) in haar voedingspatroon toe te passen. Ze is nu energieker en flink wat gewicht kwijt!


Jacqueline, 61

“ik kwam bij jou om weer gewoon volgens de schijf van 5 te kunnen eten zonder aan te komen en geen hongergevoel te hebben en dat is gelukt! Het was een hele leuke ervaring, goede begeleiding en op een leuke manier samengesteld!”


Karin, 58

Dit is één van mijn powerladies! Karin kwam bij mij met een heel rugzakje aan zowel fysieke als emotioneel zware tijden. Ze heeft gestoeid met tijden van depressie, een eetstoornis en een te hoog cholesterol.

karin heckersNa tal van diëten en een stijgend nummer op de weegschaal, zat Karin met haar handen in haar haar. Karin en ik besloten samen aan de slag te gaan met een nieuw voedingspatroon zonder al te veel restricties en met de focus op micronutriënten en goede begeleiding. Ik gaf haar inzicht in haar huidige voeding en we hebben aanpassingen gemaakt waar dat nodig was. Met alle inzet van Karin en een beetje hulp van mij, heb ik haar zelfvertrouwen omhoog zien schieten! Karin, ga zo door en je zult je persoonlijke doel snel behalen! Je bent een topper:D