Ervaringen

Ik heb deze wijze van afvallen en diëten echt als prettig ervaren. Door middel van een concreet weekmenu, waarbij Gian rekening houdt met jou als persoon, is het goed vol te houden. Daarnaast heeft Gian mij geleerd hoe ik een mijn levensstijl kan aanpassen zodat ik op deze gezonde koers blijf, oftewel: verantwoord genieten. Dit afvaltraject heeft me (naast minder kilo’s) ook een beter zelfbeeld gebracht. Ik zou iedereen die wil afvallen aanraden om te starten bij Colour Foods.

Na 3 jaar bijna dagelijks beginnen en weer stoppen met lijnen ging in april de knop op. Ik wou weer tevreden zijn als ik mezelf in de spiegel of op foto’s zag en daarvoor had ik hulp nodig om er wat kilo’s af te krijgen. Alleen al door het besluit te nemen lukte het om er al 2 kilo af te krijgen voor de eerste online meet met Gian. Na een fijne rustige intake stelde Gian een plan op. Heerlijke concrete lijstjes via de mail en in de app. Heel fijn voor een werkende moeder met altijd net te weinig tijd om goed na te denken over het eten. Ik had geen moeite met het volgen van de menu’s en ik had ook helemaal geen honger. Het grote verschil voor mij zat vooral in de grotere tussendoortjes, waardoor ik bij het avondeten minder uitgehongerd was. Het afvallen ging razendsnel en dat motiveerde ook enorm. Gian hielp door mee te denken wat mijn lichaam nodig had om niet alleen af te vallen, maar ook goed te herstellen na mijn hardlooprondjes.
Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht, gaat het hardlopen gemakkelijker en ben ik een stuk blijer met mijn looks. Om mezelf on track te houden blijf ik wel laag frequent afspraken met Gian maken, zodat deze nieuwe manier van eten echt een levensstijl wordt.
                                                                                                                                                  -10 kilo!

Deze jongen is nu een stoere vent! Ik heb zijn zelfvertrouwen zien stijgen, zijn energie zijn tychotoenemen, zijn eetgewoonten zien verbeteren en zijn taille ongelofelijk zien krimpen. Zijn BMI ging van ‘naah, doe maar niet, naar ‘awesome’ en in ons laatste gesprek flexte hij gewoon naar me🤣💪 Super trots op din dizze en ik ben geinspireerd door een van zijn hobby’s: zodra het weer kan, ga ik een keer naar een trampoline park

DeniseOngeveer een half jaar geleden ontmoette ik deze leuke vrouw. Hoewel ze over alles en iedereen positief praatte, deed ze dat niet over zichzelf. Ik zag een mooie meid voor me, maar zo zag ze zichzelf niet. Ze had eerder bij een dietiste gelopen. Ze is toen veel gewicht verloren, maar met dat ook haar eigenwaarde.. Deze dietiste heeft zich te zeer gefocust op haar gewicht, was erg streng en dat was too much voor zo’n onzekere, jonge meid die ze toen was.. Samen hebben we gewerkt om weer een gezonde relatie met voeding en met zichzelf te krijgen. Zoiets kost tijd.. dus we zijn er nog niet helemaal, maar heb al ontzettend grote stappen gemaakt. Als kers op de taart is ze ook nog eens 5kg verloren en showde ze me laatst vol trots dat ze weer voor het eerst in 9 jaar in haar gala jurk past😁🤣 You go, girl💪 #vegangirl

‘Mijn stofwisseling was afgelopen april helemaal naar de knoppen. Ik viel geen gram meer af en at sandraveel en veel te weinig. Een keertje een borreltje doen of naar een etentje? Hoppakee, meteen 2,5kg erbij. Ik weet dat dit vooral vocht is, maar het kostte me weken keihard vechten om het er weer af te krijgen. Toen startte ik bij Gian van Colour Foods. Het beste wat ik had kunnen doen! We hebben samen mijn stofwisseling weer hersteld met normale voeding en ik eet nu meer dan dat ik ooit heb gedaan! Ik val nog altijd af, dus we kunnen zelfs weer ophogen in kcal. Opletten met wat ik eet, zal ik altijd moeten doen. Mijn lieve mama zei altijd, wij hebben levenslang. En mijn heupen, die heb ik van haar 😛 Maar nu geniet ik van lekkere dingen, af en toe een wijntje, maar vooral lekker gezond eten, waar alle voedingsstoffen inzitten’.

milouDeze fitmom!🙌💪 Altijd tevreden geweest met haar figuur. Maar toen haar lieve dochter was geboren, was ze niet meer zo blij met haar lijf. Ze was nog steeds slank, maar voelde zich niet fijn in haar nieuwe figuur als kersverse moeder. Het was… anders. Meer rondingen dan dat ze gewend was. Ze voelde zich onbegrepen, omdat ze niet ‘mocht klagen’, volgens anderen.

ik bood haar een luisterend oor en we gingen samen aan de slag. Binnen no time was deze powervrouw 7 kg kwijt en weer haar tevreden-zelf 🙂

7 augustus ging bij mij de knop om: na al die maanden thuisonderwijs (lees: zittend, achter de pc) miekeverzorgd te hebben en niet gewend te zijn om me aan een voedzaam en regelmatig eetpatroon te houden, had ik mijn eerste intake bij Gian. Mijn stofwisseling was heel laag omdat ik gemiddeld maar 2 of 3 keer per dag at. Soms at ik pas voor het eerst rond de middag; totaal fout dus. Ook ging ik jaren met mijn gewicht op en neer door het snoepen en weer diëten, en dit weer herhalen. Op een gegeven moment gingen de ritsen van mijn jurken niet meer goed dicht en voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Vanaf het moment dat ik begon bij Gian vlogen de kilo’s er af en voelde ik me meteen veel energieker en gezonder. En nu, na deze 2 maanden het resultaat van 7 kilo’s er af. Ik ben helemaal blij en kan de menu’s van Gian gewoon aanhouden nu ik weet wat ik wel en niet moet eten en me vasthoud aan de 6 eetmomenten per dag. Nooit meer honger. Bedankt Gian!.

nynDeze mooie dame straalt weer!
Toen ze voor het eerst bij me op consult kwam, had ze een erg onregelmatig eetpatroon. Met regelmatig als ‘snack’ laat op de avond een pizza😂 Dat is iets waar we nu nog steeds om lachen. Door de juiste voedingsmiddelen en een regelmatig eetpatroon is ze niet alleen 6kg afgevallen, maar voelt ze zich ook fitter en energieker


faraDeze topper baalde van de overgebleven zwangerschspskilo’s. Tijdens onze samenwerking gingen we op zoek naar balans in een drukke dagen als moeder van 2 kleintjes, parttime werken en je lichaam gezond voeden. Ze voelt zich al stukken beter en is heel blij met wat ze al heeft bereikt


jantien

Midden juni ontmoette ik deze leuke meid. Altijd een fanatieke sporter geweest en kwam daarom weg met wat extra redbulletjes, ijs en chips.
Toen door corona het sporten stil kwam te liggen, maar het ongezonde eten doorging, merkte ze dit direct aan haar lijf. Dat was voor haar de aanleiding om bij me aan de bel te trekken.
Maar ik zag meer..
ik zag een meid die totaal geen structuur/grip had op haar eetpatroon door onregelmatige werktijden en iemand die pas net begon met verse maaltijden bereiden. We gingen samen aan de slag en binnen no time pikte ze alles op en bereikte ze topresultaten. Resultaten waarvan ze niet eens wist dat ze ze wou! Regelmatiger stoelgang, veel meer en stabielere energie en als kers op de taart gewichtsverlies


teun‘Zeven weken geleden meldde ik me bij Gian. Ik wilde graag afvallen, en ik was benieuwd of ik door mijn voeding aan te passen minder last zou hebben van brandend maagzuur, waar ik dagelijks maagremmers voor slik.

Samen hebben we gekeken naar mijn voedingspatroon. Hierbij keek Gian niet alleen naar wat ik at, maar ook hoe vaak en op welke momenten van de dag. In plaats van 3 keer per dag moest ik 6 keer op een dag eten. Geen rare producten, maar gewoon dagelijkse kost in gezonde porties.

Ik kreeg een weekmenu met een app en een boodschappenlijst. Dat was in het begin erg wennen, maar Gian keek elke week hoe mijn lichaam reageerde op het nieuwe dieet. Na een paar weken begon ik echt verschil te merken.

Inmiddels zit ik op mijn streefgewicht en voel ik me veel fitter. Mijn energieniveau is veel constanter gedurende de dag en ik merk dat ik ook veel minder spierpijn heb na het sporten. Misschien nog wel het mooiste resultaat is dat ik nu veel minder last heb van maagzuur.

Bedankt Gian!’


kiraEen tijdje terug heb ik deze leuke veertien jarige meid mogen helpen naar een gezondere en fittere leefstijl. Met de week zag ik haar houding positief veranderen en het was echt een plezier om met haar te werken


Girl, 53

karen

Deze harde werkster zag ik eind januari voor het eerst. Haar eetpatroon was eenzijdig en uiterst beperkt. Na het vele diëten waren er nog maar weinig producten die door haar strenge selectie kwamen.
We hebben samen flink gewerkt aan een gezonder en gevarieerder eetpatroon. Ze eet nu veel meer dan voorheen (maar anders) en voelt zich energieker en lekker in haar vel


Girl, 28

jenny

Megatrots ben ik op deze powerchick!💪 Niet alleen haalt ze d’r examens even en krijgt ze privé een hoop te verduren.. ze wint haar energie terug, valt 14kg af en voelt zich weer zelfverzekerd🤩 Je maakt mijn werk een feestje


Alex, 20

Voor de tweede keer begeleid door Gian. Super begeleiding en er wordt goed gekeken naar je beginsituatie en je doelen om zo het beste plan te maken voor de het juiste resultaat. Ook houdt ze rekening met eventuele voorkeuren.


Angela, 27

Zo…3 maandjes verder..

De afgelopen jaren ben ik flink wat kilo’s aangekomen, was vaak moe en had altijd zin in suiker.
Ik ben verschillende keren begonnen aan een dieet; met shakes, koolhydraatarm etc.
Best effectief, maar na 1 a 2 maanden ben je die shakes of groentes wel zat. Al snel komen die oude eetgewoonten terug en kom je dubbel zoveel aan.

Via familieleden ben ik bij Gian terecht gekomen.Gelukkig geen dieet, maar een verandering van mijn eetgewoonten. Gewoon normaal eten…Ik kreeg een schema mee en boodschappenlijst. Elke dag wordt uitgebreid beschreven wat je moet eten. Mocht er een keer iets tussen zitten wat je niet lust, is dit aan te passen.Ik mocht zelfs méér eten en lekker gevarieerd! Dit is ontzettend goed vol te houden en ik voel me een stuk fitter! Zonder moeite dus afvallen.
Na 3 maanden ben ik al 5 kilo afgevallen!!

Gian, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding!!


Mikkenie, 71

mikkenie

Deze topper heeft het echt goed gedaan! Ze heeft hard gewerkt om haar stofwisseling weer optimaal te krijgen, na een lange tijd van weinig eten. Dit hebben we gedaan door regelmaat en volume (ja, meer eten) in haar voedingspatroon toe te passen. Ze is nu energieker en flink wat gewicht kwijt!


Jacqueline, 61

“ik kwam bij jou om weer gewoon volgens de schijf van 5 te kunnen eten zonder aan te komen en geen hongergevoel te hebben en dat is gelukt! Het was een hele leuke ervaring, goede begeleiding en op een leuke manier samengesteld!”


Karin, 58

Dit is één van mijn powerladies! Karin kwam bij mij met een heel rugzakje aan zowel fysieke als emotioneel zware tijden. Ze heeft gestoeid met tijden van depressie, een eetstoornis en een te hoog cholesterol.

karin heckersNa tal van diëten en een stijgend nummer op de weegschaal, zat Karin met haar handen in haar haar. Karin en ik besloten samen aan de slag te gaan met een nieuw voedingspatroon zonder al te veel restricties en met de focus op micronutriënten en goede begeleiding. Ik gaf haar inzicht in haar huidige voeding en we hebben aanpassingen gemaakt waar dat nodig was. Met alle inzet van Karin en een beetje hulp van mij, heb ik haar zelfvertrouwen omhoog zien schieten! Karin, ga zo door en je zult je persoonlijke doel snel behalen! Je bent een topper:D