Ervaringen

Hieronder lees je over verschillende mooie ervaringen.
Wil je graag meer ervaringen lezen, dan kun je terecht op mijn instagram account @colourfoods.nl
Onder mijn ‘highlights’ heb ik een kopje ‘resultaten’ staan 🙂


In januari 2023 kwam ik voor het eerst bij Gian. Ik was moe, had nergens energie voor en zat niet lekker in mijn vel. Ik had erg veel last van buikklachten en altijd een opgeblazen gevoel. Ook zaten de extra kilo’s mij behoorlijk in de weg. Ik ben gestart met een traject voor 15 weken en heb dit traject daarna nog eens verlengd met 14 weken. Ik moest even mijn weg vinden met het werken met de app en vooral het voorbereiden van de maaltijden maar al snel vond ik het echt een super fijne methode. Ik eet nu veel gevarieerder, met meer kleur en ik heb heel veel nieuwe recepten ontdekt. Eind juli heb ik mijn traject bij Gian afgerond en ik ben de nodige kilo’s en cm’s kwijt, ben een stuk fitter, zit goed in mijn vel en heb (op een uitzondering na) nooit meer last van mijn buik! Dankjewel Gian!


Al enkele maanden speelde het door mijn hoofd dat ik graag af wou vallen.
Alleen lukte het maar niet.
Oude gewoonten, zoetigheid en alcohol als beloning bleven steeds maar winnen.
Ook dacht ik dat je flink honger moest lijden om af te kunnen vallen.
Hierdoor kreeg ik steeds nog meer trek in lekkere dingen.
Ook alcohol is niet bevorderlijk om gewicht te verliezen. Na enkele glaasjes wijn volgen als meestal snacks.
Het alcoholgebruik liep flink uit de hand. Aangespoord door mijn dochters en mijn man ben ik toen gestopt met alcohol drinken.
24sept 2022 heb ik voor het laatst alcohol gedronken. Op dat moment voelde ik ook dat ik klaar was om verder aan mijn gezondheid te werken en ook gewicht te verliezen.
Wederom was het mijn dochter die colourfoods aanbeviel.
En dat ging goed!
Mijn angst om mezelf bloot te geven aan een jonge vrouw die ik niet kende, viel 200% mee.
Gian hoorde mij rustig aan en stelde, voor mijn gevoel, de juiste vragen.
De woorden kwamen als vanzelf uit mijn mond.
Duidelijk werd wat ik precies wilde en wat mij ernstig stoorde aan mezelf.
Hoewel ik met een duidelijke hulpvraag kwam om af te vallen, realiseerde ik me tijdens het gesprek dat ik me helemaal niet energiek voelde. Ik was onzeker over mijn figuur en cijferde mezelf vaak weg door anderen op de eerste plaats te zetten. Maar dit ging ik doen voor mij!!
Gian maakte een passend dieet voor mij met daarin ook de wensen van eten die ik had en hoe mijn eetpatroon was (in de avond snack ik graag en drink ik een 0.0 biertje)
De eerste maanden ging het als vanzelf en hield ik me precies aan het voorgeschreven dieet (lees: nieuw voedingspatroon). Ik begon me steeds energieker en zelfverzekerder te voelen.
Nu ik me fit voel en ook mijn gewichtsdoel (-15kg) heb bereikt, gun ik mezelf de laatste weken ook af en toe wat extra s en weet dan dat ik andere momenten weer wat meer die balans moet opzoeken.
Ik hoop dat ik dat zo vol ga houden.
Ik ben nu veel blijer met mezelf. Koop af en toe nieuwe kleren en ben zoooo blij dat die dan ook leuk staan!
Niet meer xxl maar gewoon een leuke maat.


In december begonnen bij Gian omdat ik mijn energie kwijt was, weinig zelfvertrouwen had en niet lekker in mijn val zat.
Na weken en maanden gezonder te gaan eten en leven onder begeleiding kreeg ik een boost van zelfvertrouwen, voelde ik mij fitter en had ik meer energie.
Na een totaal van 11.1 kg te zijn afgevallen kan ik wel zeggen dat ik mij beter voel dan ooit! Weinig tot geen dipjes meer en ik durf met trots voor de spiegel te gaan staan en te zeggen dat er ik goed uit zie! Gian, zonder jou had ik dit resultaat nooit bereikt, bedankt voor alles!!

Een half jaartje geleden ontmoette ik deze leuke meid. Ze gaf aan dat ze zich niet lekker in haar lijf voelde, had vaak last van een opgeblazen gevoel en dagelijks smiddags na een uurtje of 15u kelderde haar energie. Ze at eenzijdig en wist niet zo goed hoe ze op een gezonde manier toch smakelijk kon eten. Nu 6 maanden later zie ik mentaal en fysiek grote veranderingen.
Iedere afspraak zat er een positieve meid tegenover me, die genoot van hetgeen dat ze at. Veel kleur en variatie! Ze zit nu lekker in haar vel, heeft nagenoeg nooit meer een opgeblazen gevoel en energie voor 5. Ze is ruim 8kg afgevallen en voelt zich zelfverzekerd! -Gian Philipsen, diëtist

Ik baalde al een lange tijd van mijn gewicht. Ik voelde mij futloos en ook mijn zelfbeeld was heel laag. Dit zorgde er voor dat ik niet goed in mijn vel zat. Ik wilde graag mijn eetpatroon veranderen en ook afvallen maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Via google kwam ik bij Gian terecht. We kwamen er eigenlijk achter dat ik te weinig en niet gevarieerd genoeg at. Gian heeft gekeken naar wat bij mij past, wat ik lekker vind en naar mijn leefsituatie (studente op kamers). Door Gian ben ik meer en gevarieerder gaan eten, ook heb ik een betere relatie met eten hierdoor gekregen. laraHet was een fijn dieet om te volgen, niet te moeilijk of te veel poespas. Ik vond het fijn dat ik in een week veel dezelfde producten kon gebruiken ipv elke dag nieuwe boodschappen te doen.
In het begin gaf ik ook aan last te hebben van een zwaar opgeblazen gevoel en brandend maagzuur. Van brandend maagzuur heb ik helemaal geen last meer van! En ook het opgeblazen gevoel is véél minder geworden! Door het dieet van Gian voel ik mij weer fit en lekker in mijn vel!! Super bedankt voor al je hulp!❤
-16cm rondom haar navel
-10cm rondom haar taille
-8cm rondom haar heupen

In april 2021 raakte ik besmet met het coronavirus. De eerste twee weken lag ik doodziek in bed. Daarna verdween de koorts en dacht ik weer te kunnen gaan werken, maar door klachten als extreme vermoeidheid, fikse oorpijn en concentratieproblemen (mist in mijn hoofd) werd ik
geregistreerd als long covid patiënt en kwam ik in de ziektewet terecht.
Ruim negen maanden heb ik thuis gezeten. In die periode kon ik vanwege de vermoeidheid amper bewegen – van het bed naar de bank lopen was het maximaal haalbare – en voelde ik me ook mentaal gezien steeds slechter. Ik kon niets anders dan eten, rusten, eten en rusten. In de jaren
daarvoor had ik een druk sociaal leven, en bovendien eigen bedrijf waardoor ik zeven dagen per week aan het werk en dus in beweging was.
Toen ik voldoende hersteld was om weer te gaan werken en de joggingbroeken verruilde voor iets gezelligere kleding, bleek geen enkele broek meer te passen. Plus tien kilo, zei de weegschaal. Door de extra kilo’s en mijn slechte conditie daalde mijn zelfvertrouwen naar een nulpunt. Ik had weinig vertrouwen meer in mijn lichaam en zag er voor mijn gevoel niet uit. Ik was mezelf niet als ik in de spiegel keek. De huisarts verwees me door naar een diëtiste.
Via Google kwam ik bij Gian terecht. Ik wilde geen gekke dingen gaan doen of gaan crashen, maar ‘gewoon’ een aantal aanpassingen maken in mijn voedingspatroon. Kijken naar de langere termijn en wat goed is voor mijn gezondheid, in plaats van in korte tijd veel afvallen. Door long covid zat er nul structuur meer in mijn dagen en dus ook niet in mijn eetmomenten. Mijn bloedsuikerspiegel bleek compleet van slag te zijn. Deze moest eerst stabiel worden. Gian adviseerde om op gezette tijden kleine(re) porties te gaan eten. Dit heeft voor mij heel goed gewerkt. Het gaf me houvast en structuur in mijn dagen en ik heb nooit last gehad van een hongergevoel. Ook heeft Gian mij geleerd gezonde(re) keuzes te maken en goed op de verhoudingen te letten. Iets minder spaghetti, iets meer groente.
Met de tips & tricks van Gian ben ik in totaal 10 kilo kwijtgeraakt. En dit zonder extra beweging. Hoewel het mij niet alleen om de kilo’s ging, ben ik blij dat ik mezelf weer met een glimlach aan kan kijken in de spiegel. Door anders te gaan eten is ook mijn conditie verbeterd. En ik doe tegenwoordig weekboodschappen, in plaats van iedere dag een bezoek te brengen aan de supermarkt. Dankjewel Gian, voor jouw begeleiding de afgelopen maanden. Heel fijn om met je te mogen werken.

Het was februari 2021 toen ik na een dag werken uitgeput thuis op de bank plofte. Ik viel in slaap en nadat ik wakker werd, was ik nog steeds uitgeput en moe. Toen ik de ochtend daarna met hoofdpijn wakker werd, besloot ik toch maar even mezelf te laten testen bij de GGD. ’s Avonds kwam het resultaat: positief op covid. Wat een onschuldig griepje leek, veranderde mijn leven daarna drastisch. Twee maanden later was ik namelijk nog steeds moe en de huisarts moest de conclusie long COVID trekken. Ik moest echt een stapje terug gaan doen en hulp zoeken om te revalideren. Fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie: ik kwam er wekelijks/maandelijks. Mijn conditie en mijn fysieke gesteldheid verbeterde mondjesmaat en ik kon het werken weer een beetje opbouwen. Na de zomervakantie voelde ik me fit genoeg om weer te gaan werken, maar conditioneel bleef ik achter. Sporten was nog geen optie. Hierdoor zat ik ook niet lekker in mijn vel. Ik bewoog veel minder, lag veel op de bank en daardoor kwam ik aan in gewicht. Ik paste mijn kleding niet meer, waardoor mijn inge thielenzelfbeeld ook kelderde. Ik wist zelf weinig raad meer, want ik had al zoveel geprobeerd. In Porto sprak ik een vriendin die er ontzettend fit en gezond uitzag, zij was onder begeleiding van Gian en voelde zich beter in haar vel. Zij vertelde mij dat Gian ook long-covid patiënten hielp. Tja, wat kon het kwaad? Ik twijfelde wel, want ik ben in het verleden vaak bij een diëtist geweest om mij fitter te voelen (veel last van hoofdpijn en darmklachten). Mijn ervaringen waren in het begin vaak positief, maar op lange termijn kwamen de klachten terug. Ik was al een tijdje bezig met project gezond, maar ook dat was niet dé oplossing. In juni ontmoette ik Gian. Snel was ik onder de indruk van haar kennis en haar holistische benadering. Ze sprak niet alleen over voeding, maar over mijn totale gezondheid. Ze wilde mijn bloedwaarden weten, wilde weten welke vitamines ik nog toenam en wilde dat ik mijn cyclus ging bijhouden, zodat ik inzicht kreeg in wanneer ik bepaalde klachten had. We besloten dat ik drie weken later zou gaan beginnen met een dieet, volledig afgestemd op hetgeen ik graag eet en ik lekker vind. (Oké, ook ik moest dingen even laten en moest nieuwe dingen gaan proberen, maar dat had niet de overhand). De tweede dag van mijn dieet kwam ik thuis en wilde ik niet op de bank ploffen, maar wilde ik helpen koken. Iets wat ik al 1,5 jaar bijna nooit meer had gedaan, omdat ik daar simpelweg de puf niet voor had. Het verbaasde me en ik kreeg weer lichte hoop. Zo ging het elke dag weer een beetje beter en kreeg ik meer energie. Met toevoeging van Omega 3( algenolie), uitsluiting van lactose en amper toegevoegde suikers voelde ik mij verzadigd én had ik weer energie. Ik kreeg inzicht in mijn hoofdpijn en darmklachten en kwam er achter wat dit triggerde of wanneer dit voorkomt in mijn cyclus. De gesprekken met Gian zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in wat voor MIJ werkt en ik denk dat dit vooral de kracht is van Gian. Niet een standaard dieet of een bepaald patroon, nee, kijken naar wat bij MIJ past. Altijd beschikbaar zijn voor vragen én inhoudelijk duidelijke uitleg zodat ik het ook eigen kan maken. Samen hebben we bijvoorbeeld ook gekeken hoe het op vakantie zou moeten, ‘want dan moet je vooral genieten’ zei Gian. Nu kan ik weer een hele wedstrijd volleyballen én een dag werken of op één avond twee tenniswedstrijden spelen. Iets waarvan ik niet meer durfde te dromen voordat ik begon met mijn traject bij Gian. Ik voel me energiek en daarbij voel ik mij weer prettig in mijn eigen lijf en pas ik mijn kleren weer (of zijn ze zelfs te groot). Dit laatste was voor mij bijzaak, maar mentaal wel een hele belangrijke. Ik wil Gian vooral heel erg bedanken voor haar deskundigheid, haar luisterend oor en haar holistische benadering.

Mijn reden om naar Gian te gaan was voornamelijk om mijn zwangerschapkilo’s er af te krijgen. Na 2 kinderen vond ik dat het tijd was om aan mezelf te gaan werken. Ook had ik voorheen dagelijks buikpijn en een onregelmatige cyclus (PCOS). Gian heeft gekeken naar wat bij mij past, welke voeding ik lekker vind, wat past bij mijn gezinssituatie etc. Door dit dieet veel verschillende nieuwe lekkere recepten mogen ontdekken, mijn eetpatroon aangepast en geleerd bewuste keuzes te maken. Nu 15 weken later, 8 kg lichter. Ik klaag bijna nooit meer over buikpijn, weet precies hoe mijn cyclus is en ben weer blij met mijn lijf!

Ik kwam bij Gian om af te vallen. Samen is er gekeken naar wat ik normaal gesproken at op 1 dag.
Hier kwam naar voren dat ik eigenlijk te weinig at, waardoor ik niet de resultaten zag, die ik wou zien. In plaats van 3x per dag eten, werd het 6x per dag eten. Dit alleen al was een hele grote verandering voor mij. Ik merkte direct verschil. Ik had minder zin om te snacken en vooral dat ongezonde hoefde voor mij niet meer. De menu’s waren gevarieerd en lekker. Niet moeilijk en geen gekke gerechten of ingrediënten. Als iemand die geen vegetariër of veganist was, wou ik wel over naar een voornamelijk vegetarisch/plantaardig menu. Dit was een mogelijkheid bij Gian en ik moet zeggen, ik ben fan! Door de gevarieerde menu’s ben ik erachter gekomen dat ik met verschillende producten lekker vegetarisch/veganistisch kan koken en dat ga ik zeker aanhouden!
Ik voel me gezonder, energieker, mijn gewichtsdoel heb ik behaald en mijn zelfbeeld heeft een flinke boost gekregen.
Gian, bedankt voor je fijne begeleiding!
-6kg

Mezelf fitter voelen. Voor de een is dat vanzelfsprekend, voor de ander een uitdaging. Waar moetinge ik beginnen?
Ik wist dat mijn eetpatroon een upgrade nodig had. Voorheen at ik 2 a 3 keer per dag en ik at mijn ontbijt pas rond 12uur. Om 18uur at ik een beetje avondeten en af en toe daarna nog een snack. Dit omdat ik het druk had en voeding niet als prioriteit zag.
Ik voelde me energieloos en had met regelmaat buikpijn.
Ik kreeg een samengesteld menu waar in stond dat ik 6x per dag moest gaan eten.. een uitdaging!
Vooral de eerste en tweede week moest ik erg wennen, maar het lukte me.
En wat een verschil voelde ik!
Ik heb gekozen voor een traject waarbij ik 15 weken begeleiding kreeg, zodat ik de nieuwe gewoontes echt eigen kon maken en ik kon wennen aan deze manier van eten.
Ik had nooit gedacht dat het zo’n verschil zou zijn. Ik voel me veel energieker, heb geen last meer van dipjes over de dag, ik heb geen buikpijn meer en ik zit over het algemeen gewoon veel lekkerder in mijn vel. Colour Foods is een dikke aanrader en Gian, dankjewel!

Deze prachtdame kwam bij me met de hulpvraag om af te vallen en ze zou graag wat minder last hebben van middagdipjes. We hebben naar haar voeding gekeken en de doelen die ze had en vanuit daar een plan gemaakt. Ze ging meer,  gezonder en beter verdeeld eten dan voorheen en voilà.. 15 weken later heeft ze haar doel behaald! Naast het gewichtsverlies, knalt ze vol energie haar drukke dagen door en voelt ze zich weer in balans.
-6 kg!

Ik heb deze wijze van afvallen en diëten echt als prettig ervaren. Door middel van een concreet weekmenu, waarbij Gian rekening houdt met jou als persoon, is het goed vol te houden. Daarnaast heeft Gian mij geleerd hoe ik een mijn levensstijl kan aanpassen zodat ik op deze gezonde koers blijf, oftewel: verantwoord genieten. Dit afvaltraject heeft me (naast minder kilo’s) ook een beter zelfbeeld gebracht. Ik zou iedereen die wil afvallen aanraden om te starten bij Colour Foods.

Na 3 jaar bijna dagelijks beginnen en weer stoppen met lijnen ging in april de knop op. Ik wou weer tevreden zijn als ik mezelf in de spiegel of op foto’s zag en daarvoor had ik hulp nodig om er wat kilo’s af te krijgen. Alleen al door het besluit te nemen lukte het om er al 2 kilo af te krijgen voor de eerste online meet met Gian. Na een fijne rustige intake stelde Gian een plan op. Heerlijke concrete lijstjes via de mail en in de app. Heel fijn voor een werkende moeder met altijd net te weinig tijd om goed na te denken over het eten. Ik had geen moeite met het volgen van de menu’s en ik had ook helemaal geen honger. Het grote verschil voor mij zat vooral in de grotere tussendoortjes, waardoor ik bij het avondeten minder uitgehongerd was. Het afvallen ging razendsnel en dat motiveerde ook enorm. Gian hielp door mee te denken wat mijn lichaam nodig had om niet alleen af te vallen, maar ook goed te herstellen na mijn hardlooprondjes.
Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht, gaat het hardlopen gemakkelijker en ben ik een stuk blijer met mijn looks. Om mezelf on track te houden blijf ik wel laag frequent afspraken met Gian maken, zodat deze nieuwe manier van eten echt een levensstijl wordt.
                                                                                                                                                  -10 kilo!

Deze jongen is nu een stoere vent! Ik heb zijn zelfvertrouwen zien stijgen, zijn energie zijn tychotoenemen, zijn eetgewoonten zien verbeteren en zijn taille ongelofelijk zien krimpen. Zijn BMI ging van ‘naah, doe maar niet, naar ‘awesome’ en in ons laatste gesprek flexte hij gewoon naar me🤣💪 Super trots op din dizze en ik ben geinspireerd door een van zijn hobby’s: zodra het weer kan, ga ik een keer naar een trampoline park

DeniseOngeveer een half jaar geleden ontmoette ik deze leuke vrouw. Hoewel ze over alles en iedereen positief praatte, deed ze dat niet over zichzelf. Ik zag een mooie meid voor me, maar zo zag ze zichzelf niet. Ze had eerder bij een dietiste gelopen. Ze is toen veel gewicht verloren, maar met dat ook haar eigenwaarde.. Deze dietiste heeft zich te zeer gefocust op haar gewicht, was erg streng en dat was too much voor zo’n onzekere, jonge meid die ze toen was.. Samen hebben we gewerkt om weer een gezonde relatie met voeding en met zichzelf te krijgen. Zoiets kost tijd.. dus we zijn er nog niet helemaal, maar heb al ontzettend grote stappen gemaakt. Als kers op de taart is ze ook nog eens 5kg verloren en showde ze me laatst vol trots dat ze weer voor het eerst in 9 jaar in haar gala jurk past😁🤣 You go, girl💪 #vegangirl

‘Mijn stofwisseling was afgelopen april helemaal naar de knoppen. Ik viel geen gram meer af en at sandraveel en veel te weinig. Een keertje een borreltje doen of naar een etentje? Hoppakee, meteen 2,5kg erbij. Ik weet dat dit vooral vocht is, maar het kostte me weken keihard vechten om het er weer af te krijgen. Toen startte ik bij Gian van Colour Foods. Het beste wat ik had kunnen doen! We hebben samen mijn stofwisseling weer hersteld met normale voeding en ik eet nu meer dan dat ik ooit heb gedaan! Ik val nog altijd af, dus we kunnen zelfs weer ophogen in kcal. Opletten met wat ik eet, zal ik altijd moeten doen. Mijn lieve mama zei altijd, wij hebben levenslang. En mijn heupen, die heb ik van haar 😛 Maar nu geniet ik van lekkere dingen, af en toe een wijntje, maar vooral lekker gezond eten, waar alle voedingsstoffen inzitten’.

milouDeze fitmom!🙌💪 Altijd tevreden geweest met haar figuur. Maar toen haar lieve dochter was geboren, was ze niet meer zo blij met haar lijf. Ze was nog steeds slank, maar voelde zich niet fijn in haar nieuwe figuur als kersverse moeder. Het was… anders. Meer rondingen dan dat ze gewend was. Ze voelde zich onbegrepen, omdat ze niet ‘mocht klagen’, volgens anderen.

ik bood haar een luisterend oor en we gingen samen aan de slag. Binnen no time was deze powervrouw 7 kg kwijt en weer haar tevreden-zelf 🙂

7 augustus ging bij mij de knop om: na al die maanden thuisonderwijs (lees: zittend, achter de pc) miekeverzorgd te hebben en niet gewend te zijn om me aan een voedzaam en regelmatig eetpatroon te houden, had ik mijn eerste intake bij Gian. Mijn stofwisseling was heel laag omdat ik gemiddeld maar 2 of 3 keer per dag at. Soms at ik pas voor het eerst rond de middag; totaal fout dus. Ook ging ik jaren met mijn gewicht op en neer door het snoepen en weer diëten, en dit weer herhalen. Op een gegeven moment gingen de ritsen van mijn jurken niet meer goed dicht en voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Vanaf het moment dat ik begon bij Gian vlogen de kilo’s er af en voelde ik me meteen veel energieker en gezonder. En nu, na deze 2 maanden het resultaat van 7 kilo’s er af. Ik ben helemaal blij en kan de menu’s van Gian gewoon aanhouden nu ik weet wat ik wel en niet moet eten en me vasthoud aan de 6 eetmomenten per dag. Nooit meer honger. Bedankt Gian!.

nynDeze mooie dame straalt weer!
Toen ze voor het eerst bij me op consult kwam, had ze een erg onregelmatig eetpatroon. Met regelmatig als ‘snack’ laat op de avond een pizza😂 Dat is iets waar we nu nog steeds om lachen. Door de juiste voedingsmiddelen en een regelmatig eetpatroon is ze niet alleen 6kg afgevallen, maar voelt ze zich ook fitter en energieker


faraDeze topper baalde van de overgebleven zwangerschspskilo’s. Tijdens onze samenwerking gingen we op zoek naar balans in een drukke dagen als moeder van 2 kleintjes, parttime werken en je lichaam gezond voeden. Ze voelt zich al stukken beter en is heel blij met wat ze al heeft bereikt


jantien

Midden juni ontmoette ik deze leuke meid. Altijd een fanatieke sporter geweest en kwam daarom weg met wat extra redbulletjes, ijs en chips.
Toen door corona het sporten stil kwam te liggen, maar het ongezonde eten doorging, merkte ze dit direct aan haar lijf. Dat was voor haar de aanleiding om bij me aan de bel te trekken.
Maar ik zag meer..
ik zag een meid die totaal geen structuur/grip had op haar eetpatroon door onregelmatige werktijden en iemand die pas net begon met verse maaltijden bereiden. We gingen samen aan de slag en binnen no time pikte ze alles op en bereikte ze topresultaten. Resultaten waarvan ze niet eens wist dat ze ze wou! Regelmatiger stoelgang, veel meer en stabielere energie en als kers op de taart gewichtsverlies


teun‘Zeven weken geleden meldde ik me bij Gian. Ik wilde graag afvallen, en ik was benieuwd of ik door mijn voeding aan te passen minder last zou hebben van brandend maagzuur, waar ik dagelijks maagremmers voor slik.

Samen hebben we gekeken naar mijn voedingspatroon. Hierbij keek Gian niet alleen naar wat ik at, maar ook hoe vaak en op welke momenten van de dag. In plaats van 3 keer per dag moest ik 6 keer op een dag eten. Geen rare producten, maar gewoon dagelijkse kost in gezonde porties.

Ik kreeg een weekmenu met een app en een boodschappenlijst. Dat was in het begin erg wennen, maar Gian keek elke week hoe mijn lichaam reageerde op het nieuwe dieet. Na een paar weken begon ik echt verschil te merken.

Inmiddels zit ik op mijn streefgewicht en voel ik me veel fitter. Mijn energieniveau is veel constanter gedurende de dag en ik merk dat ik ook veel minder spierpijn heb na het sporten. Misschien nog wel het mooiste resultaat is dat ik nu veel minder last heb van maagzuur.

Bedankt Gian!’


kiraEen tijdje terug heb ik deze leuke veertien jarige meid mogen helpen naar een gezondere en fittere leefstijl. Met de week zag ik haar houding positief veranderen en het was echt een plezier om met haar te werken


Girl, 53

karen

Deze harde werkster zag ik eind januari voor het eerst. Haar eetpatroon was eenzijdig en uiterst beperkt. Na het vele diëten waren er nog maar weinig producten die door haar strenge selectie kwamen.
We hebben samen flink gewerkt aan een gezonder en gevarieerder eetpatroon. Ze eet nu veel meer dan voorheen (maar anders) en voelt zich energieker en lekker in haar vel


Girl, 28

jenny

Megatrots ben ik op deze powerchick!💪 Niet alleen haalt ze d’r examens even en krijgt ze privé een hoop te verduren.. ze wint haar energie terug, valt 14kg af en voelt zich weer zelfverzekerd🤩 Je maakt mijn werk een feestje


Alex, 20

Voor de tweede keer begeleid door Gian. Super begeleiding en er wordt goed gekeken naar je beginsituatie en je doelen om zo het beste plan te maken voor de het juiste resultaat. Ook houdt ze rekening met eventuele voorkeuren.


Angela, 27

Zo…3 maandjes verder..

De afgelopen jaren ben ik flink wat kilo’s aangekomen, was vaak moe en had altijd zin in suiker.
Ik ben verschillende keren begonnen aan een dieet; met shakes, koolhydraatarm etc.
Best effectief, maar na 1 a 2 maanden ben je die shakes of groentes wel zat. Al snel komen die oude eetgewoonten terug en kom je dubbel zoveel aan.

Via familieleden ben ik bij Gian terecht gekomen.Gelukkig geen dieet, maar een verandering van mijn eetgewoonten. Gewoon normaal eten…Ik kreeg een schema mee en boodschappenlijst. Elke dag wordt uitgebreid beschreven wat je moet eten. Mocht er een keer iets tussen zitten wat je niet lust, is dit aan te passen.Ik mocht zelfs méér eten en lekker gevarieerd! Dit is ontzettend goed vol te houden en ik voel me een stuk fitter! Zonder moeite dus afvallen.
Na 3 maanden ben ik al 5 kilo afgevallen!!

Gian, ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding!!


Mikkenie, 71

mikkenie

Deze topper heeft het echt goed gedaan! Ze heeft hard gewerkt om haar stofwisseling weer optimaal te krijgen, na een lange tijd van weinig eten. Dit hebben we gedaan door regelmaat en volume (ja, meer eten) in haar voedingspatroon toe te passen. Ze is nu energieker en flink wat gewicht kwijt!


Jacqueline, 61

“ik kwam bij jou om weer gewoon volgens de schijf van 5 te kunnen eten zonder aan te komen en geen hongergevoel te hebben en dat is gelukt! Het was een hele leuke ervaring, goede begeleiding en op een leuke manier samengesteld!”


Karin, 58

Dit is één van mijn powerladies! Karin kwam bij mij met een heel rugzakje aan zowel fysieke als emotioneel zware tijden. Ze heeft gestoeid met tijden van depressie, een eetstoornis en een te hoog cholesterol.

karin heckersNa tal van diëten en een stijgend nummer op de weegschaal, zat Karin met haar handen in haar haar. Karin en ik besloten samen aan de slag te gaan met een nieuw voedingspatroon zonder al te veel restricties en met de focus op micronutriënten en goede begeleiding. Ik gaf haar inzicht in haar huidige voeding en we hebben aanpassingen gemaakt waar dat nodig was. Met alle inzet van Karin en een beetje hulp van mij, heb ik haar zelfvertrouwen omhoog zien schieten! Karin, ga zo door en je zult je persoonlijke doel snel behalen! Je bent een topper:D