We gaan aan de slag

Allereerst: het is mijn doel om jou je op je absolute best te laten voelen en het persoonlijk voedingsplan zo op te stellen dat het aansluit op je huidige leefsituatie. 03-12-2016_gian_104.jpg

Hoe gaan we te werk?

Tijdens onze eerste ontmoeting leren we elkaar wat beter kennen. We kijken samen naar je persoonlijke omstandigheden, fysieke activiteit, eventueel medische klachten, doelen en productvoorkeuren. Vervolgens ga ik aan de slag met het opstellen van een geheel op maat gemaakt voedingsplan. In een door mij ontwikkeld voedingsplan staat gezondheid altijd boven alles! Ik zorg ervoor dat er geen productgroepen worden uitgesloten en dat ook alle vitamines en mineralen ruim aanwezig zijn in jouw plan.

Dit bovenstaande geldt voor zowel de verschillende weekmodules als voor de losse consulten.

Weekmodules

In de meeste gevallen gaan we te werk aan de hand van een x-aantal-wekenplan. Op deze manier blijft jouw motivatie super hoog en je krijgt hier allerlei tools en snufjes bij aangereikt.
Deze weekmodules kunnen zich op verschillende doelen baseren. Tijdens het intakegesprek kiezen we één van de volgende hoofddoelen en deze kunnen allemaal worden aangepast op persoonlijke productvoorkeuren en allergieën.
-Slimmer afvallen (gewichtsvermindering)
-Slimmer in vorm (gewichtstoename)
-Slimmer in balans (gewichtsstabilisatie en/of gevarieerde voedingspatroon)

Binnen 1 week na het intakeconsult ben jij ready to start! Je ontvangt vanaf dat moment iedere week een nieuw weekplan van mij. Dit weekplan kun je inzien op jouw persoonlijke online omgeving en in de bijbehorende app. Deze zijn beide beveiligd en alleen toegankelijk voor jou en (gedeeltelijk) mij. Tevens hebben we regelmatig een persoonlijk contactmoment om je progressie te bekijken en bespreken. Ook is er dan uiteraard tijd voor vragen en een gesprekje.
In ieder weekplan vind je voor iedere dag een wisselend dagmenu. Deze bestaan uit gangbare producten. Dus geen rare wonderpilletjes of magische sapjes.
Daarnaast ontvang je ook wekelijks een boodschappenlijst van me. Deze is helemaal aangepast op jouw weekplan, zodat je daar gedurende de rest van de week geen omkijken meer naar hebt.
Als laatste krijg je bij iedere weekmodule ook een werkboekje.
Dit boekje helpt je op weg om gezonde gewoonten te creëren en je zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen.

De verschillende weekmodules zijn onder te verdelen in:
– 7 weken module (6x persoonlijk contact, wekelijks nieuwe schema’s op maat, online omgeving, gebruik van app, boodschappenlijstjes)
11 weken module (8x persoonlijk contact, wekelijks nieuwe schema’s op maat, online omgeving, gebruik van app, boodschappenlijstjes)
15 weken module (10x persoonlijk contact, wekelijks nieuwe schema’s op maat, online omgeving, gebruik van app, boodschappenlijstjes)

Voor meer informatie over de tarieven van deze weekmodules en eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering, klik hier

Losse consulten

In sommige gevallen kunnen we beter niet met een weekplan werken, bijvoorbeeld als er sprake is van chronische ziekten, eetstoornissen of medische problematiek. In dat geval werken we in een rustiger tempo en focussen we ons onder andere op het aanpakken van gezondheidsklachten en/of genezing.

Na het intakegesprek, waarbij rekening wordt gehouden met klachten, medicatie en behandeldoelen, zal ik een geheel aansluitend dagmenu gaan ontwikkelen. Dit dagmenu gaan we het tijdens het adviesgesprek uitgebreid bespreken en ook krijg je een variatielijst van me mee. Op deze manier gaat de voeding zeker niet vervelen en toon ik je alle lekkere én gezonde(re) opties.

Wanneer je op vervolgconsult komt nemen we je maten op, je progressie door en passen we als dat nodig is je voedingsplan aan. Ik bied je een stok achter de deur pas hierbij mijn expertise toe.

Voor meer informatie over de tarieven van de losse consulten en eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering, klik hier