We gaan aan de slag!

Allereerst: het is mijn doel om jou je op je absolute best te laten voelen en het persoonlijk voedingsplan zo op te stellen dat het aansluit op je huidige leefsituatie. 03-12-2016_gian_104.jpg

Kun jij bij mij terecht?
Er kunnen ontzettend veel redenen zijn, waarom iemand besluit om contact op te nemen met een diëtist. Een diëtist is namelijk erg goed en breed geschoold. Hulpvragen die ik voornamelijk zie in mijn praktijk gaan over gezonde voeding bij: afvallen, gewichtstoename, een vegetarisch/veganistisch eetpatroon, zwangerschapswens, zwangerschap, ontzwangeren, medicatiegebruik bij psychische klachten, eetstoornissen, kinderdiëtetiek, PDS, energieklachten, long-covid, hormonale klachten, intolerantie en sport.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens onze eerste ontmoeting leren we elkaar wat beter kennen. We kijken samen naar je persoonlijke omstandigheden, fysieke activiteit, eventueel medische klachten, doelen en productvoorkeuren. Vervolgens ga ik aan de slag met het opstellen van een geheel op maat gemaakt voedingsplan. In een door mij ontwikkeld voedingsplan staat gezondheid altijd boven alles! Ik zorg ervoor dat er geen productgroepen worden uitgesloten en dat ook alle vitamines en mineralen ruim aanwezig zijn in jouw plan.

Dit bovenstaande geldt voor zowel de verschillende weekmodules als voor de losse consulten.

Weekmodules

In de meeste gevallen gaan we te werk aan de hand van een x-aantal-wekenplan. Op deze manier blijft jouw motivatie sky high en je krijgt hier allerlei tools en snufjes bij aangereikt.
Deze weekmodules kunnen zich op verschillende doelen baseren. Tijdens het intakegesprek kiezen we één van de volgende doelen en deze kunnen allemaal worden aangepast op persoonlijke productvoorkeuren, omstandigheden en allergieën.
-Gezonde voeding voor gewichtsvermindering
-Gezonde voeding voor gewichtstoename
-Gezonde voeding voor gewichtsstabilisatie 

Binnen 1 week na het intakeconsult ben jij ready to start! Je ontvangt vanaf dat moment  een super persoonlijk voedingsplan van mij. Dit plan kun je inzien in een app. De app leg ik uitgebreid uit, want deze heeft van allerlei leuke bijhorigheden. Ik stel de juiste voedingswaarden voor jouw doel vast en aan de hand daarvan krijg jij iedere dag lekkere recepten door, die je eventueel zelf kunt wisselen met een ander recept uit een mega grote database. Er zit een boodschappenlijst bij, je kunt je progressie volgen en er zit een chatfunctie in de app. Om maar wat voorbeelden te noemen 😛 Daarna hebben we om de week een persoonlijk contactmoment om je progressie te bekijken en bespreken. Ook is er dan uiteraard tijd voor vragen en een gesprekje.
De gerechten worden gemaakt met gangbare producten. Dus geen rare wonderpilletjes of magische sapjes.

De verschillende weekmodules zijn onder te verdelen in:
– 7 weken module (6x persoonlijk contact, constant nieuwe schema’s op maat, online omgeving, gebruik van app, boodschappenlijstjes)
11 weken module (8x persoonlijk contact, constant nieuwe schema’s op maat, online omgeving, gebruik van app, boodschappenlijstjes)
15 weken module (10x persoonlijk contact, constant nieuwe schema’s op maat, online omgeving, gebruik van app, boodschappenlijstjes)

Voor meer informatie over de tarieven van deze weekmodules en eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering, klik hier

Losse consulten

In sommige gevallen kunnen we beter niet met een weekplan werken, bijvoorbeeld als er sprake is van chronische ziekten, eetstoornissen of medische problematiek. In dat geval werken we in een rustiger tempo en focussen we ons onder andere op het aanpakken van gezondheidsklachten en/of genezing.

Na het intakegesprek, waarbij rekening wordt gehouden met klachten, medicatie en behandeldoelen, zal ik een geheel aansluitend dagmenu gaan ontwikkelen. Dit dagmenu gaan we het tijdens het adviesgesprek uitgebreid bespreken en ook krijg je een variatielijst van me mee. Op deze manier gaat de voeding zeker niet vervelen en toon ik je alle lekkere én gezonde(re) opties.

Wanneer je op vervolgconsult komt nemen we je maten op, je progressie door en passen we als dat nodig is je voedingsplan aan. Ik bied je een stok achter de deur pas hierbij mijn expertise toe.

Voor meer informatie over de tarieven van de losse consulten en eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering, klik hier