Over Colour Foods

Hee You,

IMG_1984

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Gian Philipsen, diëtist en oprichtster van Colour Foods, een diëtistenpraktijk in Sevenum. Met Colour Foods wil ik mensen inspireren gevarieerd, lekker, seizoensgebonden en vers te eten. Graag focus ik me niet op wat we niet zouden ‘mogen’ eten voor een gezond voedingspatroon, maar op wat juist wél allemaal kan. Ik zou het leuk vinden je mee te nemen naar een wereld waarin we bewust en duurzaam omgaan met onze voeding, vaker de kant-en-klare producten laten staan en ons lekker voelen in ons lijf, doordat we het de juiste brandstof geven. Puur en simpel zijn voor mij woorden die centraal staan in mijn visie over gezonde voeding.

Toen koken en een gezonde leefstijl al jarenlang hobby’s van me waren, besloot ik in 2011 te starten met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik veel kennis vergaard over onder andere ondervoeding, eetstoornissen, welvaartsziekten, chronische ziekten, sport(voeding) en het beoordelen van wetenschappelijke literatuur. Sinds het behalen van mijn diploma in 2017 ga ik officieel door het leven als diëtiste en voedingsdeskundige. 

Na het afronden van mijn studie heb ik vrijwel meteen Colour Foods opgericht. Hoewel uiteraard iedereen welkom is in mijn praktijk, heb ik me afgelopen jaren voornamelijk gespecialiseerd in gezonde voeding rondom darmklachten, vermoeidheidsklachten, hormonale klachten, gewichtsafname, PCOS, eetstoornissen, vegetarisch en veganistisch eetpatroon en voeding bij mensen met een psychische aandoening.

Als diëtist houd ik me aan de beroepscodes en gedragsregels die zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. In dit register sta ik geregistreerd. KP nummer: 19103705589