Tarieven en vergoedingen

Vergoedingen

Vanuit de basisverzekering krijg je via de meeste zorgmaatschappijen drie uur dieetadvisering vergoed per jaar. Dit komt ongeveer overeen met ongeveer 180 euro. Let op; de kosten voor de dieetadvisering worden eerst van het eigen risico gehaald. Wanneer je je aanmeldt en je bent nog geen 18 jaar, krijg je direct alles vergoed, omdat het eigen risico voor jou vervalt.

Tarieven

Ik bied verschillende adviesmodules voor volwassenen aan. Dit advies kan op verschillende hoofdaspecten ingaan, namelijk:
-Slimmer afvallen (gewichtsvermindering)
-Slimmer in vorm (gewichtstoename)
-Slimmer in balans (gewicht stabiliseren)
-Muscle up (bodybuilding)
In al deze categorieën kan rekening gehouden worden met allergieën, voorkeuren en doelen.
Om er voor te zorgen dat de motivatie skyhigh is en blijft, bied ik verschillende weekplannen aan.  Wil je graag nog wat meer lezen over de inhoud van deze modules  en wat je hierbij kunt verwachten, klik dan

  Module Tarief (omgerekend)
per week
(omgerekend)
per dag
    8 weken plan €199* €24,88 €3,55
       
   12 weken plan €269* €22,42 €3,20
       
   14 weken plan €299* €21,35 €3,05
       
  *Dit is het bedrag vóór aftrek van de vergoedingen vanuit de zorgverzekering. In de meeste gevallen wordt dit bedrag dus voor een groot gedeelte vergoed. Zie kopje ‘vergoedingen’.

*Bedrag is incl. een werkboekje t.w.v. 7,50 

In sommige gevallen kunnen we beter niet met een weekplan werken, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van chronische ziekten, eetstoornissen of medische problematiek. In dat geval werken we in een rustiger tempo en focussen we ons onder andere op  gezondheid en/of genezing.
Wanneer je een medische reden hebt om dieetadvies aan te vragen, heb je vaak meer recht op vergoedingen bij de zorgmaatschappij. Raadpleeg jouw zorgverzekering voor meer informatie.
De volgende tarieven zullen worden gehanteerd bij losstaande consulten:

Behandeling per kwartier €15,-
Intake- en adviesconsult €105,- (Intake 75 euro, adviesconsult 30 euro)
Vervolgconsult €15,- tot €30,-
Skypeconsult €15,- per kwartier
Niet tijdig afgezegd of niet nagekomen consult €15,- per kwartier

Kinderen%

Als diëtiste aangesloten bij de leuke organisatie ‘lekker pûh!!’ wil ik je doorverwijzen naar mijn pagina over kinderdiëtetiek voor meer informatie over de methode en tarieven.
Klik hier.

Wanneer je verhinderd bent om naar de afspraak te komen, dien je dit 24 uur van tevoren telefonisch te melden. Wanneer dit niet gebeurt, wordt het bedrag alsnog gefactureerd.