Eetstoornissen

Helaas weet ik als geen ander in welke hel je je begeeft, op het moment dat je een eetstoornis hebt..
Als ervaringsdeskundige probeer ik je te helpen om de duivel van je af te schudden.
Vaak kan ik dit niet alleen en zul je ook aan de slag gaan met een psycholoog of coach, uiteraard naar jouw keuze. Iets dat je eetstoornis niet graag zal willen horen, is dat je geen voedingsschema van me krijgt. Wél gaan we aan de slag met alle regels die je eetstoornis je oplegt en probeer ik de behandeling zo goed mogelijk op jou en je eetstoornis te laten aansluiten. Het is de bedoeling dat je eetstoornis steeds minder grip krijgt op je huidige eetpatroon en je leven. Het is tijd om vrij te zijn! Ik zal ingaan op de manier waarop de eetstoornis zich in jouw eetgedrag uit. Een psycholoog of coach zal je helpen met de oorsprong of het trauma achter de eetstoornis.

Twijfel je nog om je bij me in te schrijven? …Of twijfelt je eetstoornis?