In ‘De Limburger’ !!

Oké, dit is leuk 😀
Ben je benieuwd naar mijn visie over gezonde voeding en duurzaamheid? Kijk dan vandaag (10-04-2018) eventjes in dagblad De Limburger en je vindt een artikel hierover in de rubriek ‘Leef’.

delimburgerIk vind het heel belangrijk om samen met mijn cliënten een nieuw voedingspatroon voor ze te ontwikkelen. Een patroon dat bij hun manier van leven en eten past. Wat je vandaag in de Limburger leest, is een voedingspatroon dat bij MIJ past. Hier voel IK me helemaal happy bij 🙂

Een nieuw voedingspatroon of het aanpassen hiervan kan om verschillende redenen zijn. Je wilt gewoon lekkerder in je vel zitten, je fitter voelen of je wilt graag advies over:
*Voeding bij kinderen (Specialisme)
*Sportvoeding
*Voeding bij ondergewicht
*Voeding bij overgewicht
*Voeding bij welvaartsziekten (diabetes mellitus, obesitas, hart- en vaatziekten)
*Voeding bij kanker
*Nierziekten
*Maag-, darm-, leverziekten

Ben jij bereid het beste uit je lijf te halen? Je op je best te voelen? Met een summerbody deze mooie maanden in te gaan?
Op mijn website vind je allerlei leuke receptideeën die je al heel goed op weg kunnen helpen.
Mocht je echt jouw voedingspatroon onder de loep willen nemen en een PERSOONLIJK plan opstellen? Neem dan even contact met me op via de contactpagina op mijn website.
Ik werk zowel in Horst, Noord-Limburg, als in Maastricht, Zuid-Limburg.

Ik ben een eerstelijns diëtiste. Dat wil zeggen dat je niet per sé een verwijsbrief nodig hebt van de dokter om bij mij te komen.
Vanuit de basisverzekering worden er 3 behandeluren vergoed, maar houd er rekening mee dat dit eerst met het eigen risico verrekend wordt